bg4.jpg

Meer dan 8 personen? Vrienden, Vrijgezellen- & Bedrijfsuitjes!

DE ULTIEME RACE BELEVENING VOOR IEDEREEN! 

Wil jij er achter komen hoe het is om een echte F1 coureur te zijn? Organiseer jouw volgende uitje bij F1 Raceroom. Neem plaats in een van onze professionele racesimulatoren en beleef een volledig Formule 1-weekend!

 

Oefen tijdens de vrije training, verover je startpositie tijdens de kwalificatie en race tegen je vrienden,  vriendinnen of collega's in F1-bolides en circuits. 

​​

Inbegrepen: 

​​

- Race Arrangement van 2, 5 uur
- Na een korte briefing start de actie.
- Hierna volgen de kwalificaties en aansluitend de races

- Kies je eigen favoriete circuit

- Geschikt voor maximaal 16 personen

- 1 drankje en 1 x snack naar keuze 

Kosten : € 27,50 p.p. 

OPTIONEEL "Try before you buy!" - Neem contact op en kom langs om even in een sim plaats te nemen!

 

Tracktime

Wij garanderen zo veel mogelijk track trime voor iedereen! In een toernooivorm worden de trainingen en kwalificaties afgewerkt waarna in verschillende races de top 3 wordt bepaalt. 

​​

Toeschouwers welkom!


Vrienden en familie als je wilt zijn welkom om te komen kijken.
In onze gezellige coffecorner 'Maggots & Becketts'is de actie op een groot scherm te volgen. Na afloop kun je hier ook onder het genot van een drankje of een lekkere bite de race nog eens nabespreken. 

Auto en circuits

​​

Wij selecteren zorgvuldig een combinatie van auto's en circuit en maken gebruik van alle technische hulpmiddelen die er zijn om maximaal klantplezier te garanderen. (Denk aan ideal racelijn, remhulp, tractiecontrole en schadebeperking)

Bedrijfsuitje & Teambuilding

Uw eigen privérace als bedrijfuitje of bijeenkomst inclusief rijdersbriefing, training, kwalificatie en tal van races voor jou en je collega's!  Geniet exclusief met je team, afdeling of bedrijf van F1-technologie! Geschikt voor groepen van 8 tot 20 personen. 

Diverse mogelijkheden voor catering, vraag naar de mogelijkheden!